Φωτογράφιση Lifestyle

Η φωτογράφιση lifestyle είναι είδος τέχνης από μόνη της. Διηγείται μία ιστορία στον επισκέπτη και, συνειδητά ή υποσυνείδητα, επηρεάζει την απόφασή του να κάνει κράτηση στο κατάλυμά σας. Τοποθετεί ανθρώπους σε πραγματικές καταστάσεις στους χώρους του ξενοδοχείου σας, καταγράφοντας ειδυλλιακές ταξιδιωτικές στιγμές με τον πιο φυσικό τρόπο.

Ο στόχος της συγκεκριμένης φωτογράφισης είναι να δημιουργήσει μία συναισθηματική σύνδεση με τους υποψήφιους πελάτες σας και να τους μεταφέρει νοερά στις εμπειρίες που αποτυπώνονται σε κάθε κλικ:

Τους προτρέπει να φανταστούν πώς είναι να γευματίζουν στο εστιατόριο απολαμβάνοντας ένα συγκλονιστικό παγωμένο ποτήρι κρασί, να χαλαρώνουν στο σπα έχοντας αδειάσει το μυαλό τους από όλες τις έγνοιες της καθημερινότητας, να ξαπλώνουν στα αφράτα σεντόνια έτοιμοι για υπέροχα όνειρα... Να νιώθουν τη φιλοξενία και τη θετική αύρα των χώρων σας κάθε στιγμή.

Η φωτογράφιση του προσωπικού σας είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό μέρος τής φωτογράφισης εμπειρίας – το προσωπικό σας είναι το πρόσωπο του ξενοδοχείου σας, και η συμμετοχή τους στη φωτογράφιση χαρίζει στις εικόνες που παρουσιάζετε ζεστασιά και γνησιότητα. Επιπλέον, αποδίδουν έναν πιο προσωπικό τόνο στη σχέση εμπιστοσύνης που θέλετε να χτίσετε με τους πελάτες σας. Ο στόχος είναι να παρουσιάσετε ένα φιλικό, χαμογελαστό, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που κάνει τη δουλειά του με τέτοιον τρόπο ώστε η απόλαυση του να μένει κάποιος στο ξενοδοχείο σας να βρίσκεται στην κορυφή τής ταξιδιωτικής του εμπειρίας.